Paras Fitness ja terveys loma lahja ideoita

Meillä kaikilla on se yksi ystävä: he ovat ensimmäisiä jonossa kokeilemaan mitään uutta kuntovillitystä, he tuntevat jokaisen ohjaajan nimeltä, ja heidän kokoelma atleisure rajoja säädytöntä. Ostokset heille voivat tuntua turhalta, koska he omistavat jo tyylikkäimmän ja uusimman asian. Älä pelkää: Aterioiden toimituspalveluista ja vitamiineista tyylikkäimpiin uusiin fitness-vempaimiin, nämä ovat parhaita terveys- ja kuntoilulahjoja, jotka antavat suosikkikuntoilulle narkkarille.

Paras kuntonaamio

Maskin treenaaminen on täysin mahdollista, varsinkin kun UnderArmourin asiantuntijat ovat suunnitelleet sen. Tämä naamio sopii täydellisesti, siinä on ihon jäähdytystekniikka, ja se on sekä suojaava mutta helppo hengittää sisään.

Paras urheilu rintaliivit

Se on laaja ja säädettävä monihihihna muotoilu täyden tuen, ihanteellinen kaikentyyppiseen harjoitteluun. Mikä parasta, se on erittäin mukava.

Paras Budget-ystävällinen Pyöräilypyörä

Täydellinen ratkaisu pysyä niiden pyöräily luokat kotona. Tämä kiinteä pyörä auttaa rakentamaan vauhtia sujuvasti tukemaan mitä tahansa nopeutta ja vastusta tarvitset hyvään harjoitteluun.

Paras puhelinoperaattori

Asenna puhelin tiukasti, kun käytät tätä puhelimen käsivarren nauhaa samalla, kun se on myös käytettävissä sinulle, jos haluat tekstata tai etsiä lähin smoothie paikka post-run välipala.

Tyylikkäin vyö laukku

Urheilullinen vyöpakkaus sopii erinomaisesti pitkän matkan juoksijoille ja meille, jotka eivät uskaltaisi käyttää sitä vyötäröllämme.

Hikeä kestävät hiusrenkaat

Täydellinen sileää täyttölaite, nämä joustavat hiukset renkaat eivät lommo tai prässi hiukset ja älä liota hiki.

The Gym Bag (ja Beyond)

Ei vain tämä neopreeni Duffel näyttää hyvältä, se on myös ziljoona lokerot tallentaa kaiken mitä voisi mahdollisesti tarvita työskennellä ulos – mukaan lukien irrotettava kenkälaukku.

Comfiest Leggingsit

Niin pehmeää ja imartelevaa, että haluat ainakin yhden parin itsellesi jokaisen tutun naisen lisäksi.

Terveellinen, Helppo, Hullu ja herkullinen aterioita

Hungryroot on toisin kuin mikään muu ruoka jakeluohjelma siellä, että heidän koko ruoka, kasvipohjaisia aterioita kestää enintään kymmenen minuuttia tehdä-ja et edes tarvitse liesi tai uuni. Catering kaikkiin ruokavalioihin ja terveystarpeisiin, lahjakortti Hungryroot on täydellinen lahja kaikille, jotka ovat kiireisiä, mutta terveys keskittynyt (älä unohda mainita musta papu brownie taikina kortissasi).

Kaikkien aikojen paras joogamatto

Sopiiko joogamatto koko kehoosi, roll-up yksinään, yhteyden Amazon Alexaan ja seiso pystyssä ilman flopping yli? Vastaus on todennäköisesti ei, koska tämä on ainoa joogamatto olemme koskaan löytäneet, joka menee yli ja pidemmälle vain tukea. (Olemme sidoksissa Backslash Fit.)

Paras suoratoistoharjoitus

Siellä on miljoona ja yksi kotitreenit striimattavat, mutta olemme osittaisia Pvolveen. Vain muutamalla varustepalalla saat super-vähävaikutteisen treenin, joka sävyttää kuin mikään muu, jota olemme koskaan kokeilleet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *