käyttöehdot

Jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, ota rohkeasti yhteyttä meihin täällä.

Sivustolla https://www.finnzymes.fi/ vierailijoiden yksityisyys on meille erittäin tärkeää. Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan https://www.finnzymes.fi/ vastaanottamien ja keräämien henkilökohtaisten tietojen tyypit ja miten niitä käytetään.

Lokitiedostot

Kuten monet muutkin verkkosivustot, https://www.finnzymes.fi/ käyttää lokitiedostoja. Lokitiedostojen sisällä olevat tiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteet, selaintyypin, Internet-palveluntarjoajan (ISP), päivämäärä / aikaleiman, viittaus- / poistumissivut ja napsautusten määrän trendien analysoimiseksi, sivuston hallinnoimiseksi, käyttäjän liikkeen seuraamiseksi. ja kerää väestötietoja. IP-osoitteita ja muita vastaavia tietoja ei ole linkitetty mihinkään henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin.

Evästeet ja verkkojäljitteet

https://www.finnzymes.fi/ käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja kävijöiden mieltymyksistä, tallentaakseen käyttäjäkohtaisia ​​tietoja millä sivuilla käyttäjä pääsee tai vierailee, mukauttaa verkkosivun sisältöä kävijöiden selaintyypin tai muiden kävijän lähettämien tietojen perusteella selaimen kautta.